Skip to content
Een administratiekantoor in Noord-Holland, dat zorgt voor inzicht en overzicht.

Administratiekantoor in Noord-Holland 

Over mij

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en laagdrempelig administratiekantoor in Noord-Holland? Dan zit u goed bij Administratiekantoor Zaina Jarif. Bij mij kunt u vertrouwen op ruim 20 jaar ervaring, flexibiliteit en een persoonlijke aanpak. Precies wat u nodig heeft. Het gaat tenslotte over de cijfers van uw bedrijf of uw huishouden.

Mijn bedrijf Administratiekantoor Zaina Jarif is gevestigd in het Noord-Hollandse Koedijk, vlak bij Alkmaar. Ik gebruik mijn eigen naam als bedrijfsnaam. Dit onderstreept het persoonlijke karakter van mijn dienstverlening. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de boekhouding. Lange tijd werkte ik in loondienst, maar ik heb altijd de wens gehad om eigen baas te zijn. Ik wilde mijn werk op mijn manier doen, in nauwe samenwerking met opdrachtgevers. Het werken en puzzelen met cijfers vind ik leuk. Mijn werk voelt dan ook helemaal niet als werk. Ik geniet elke dag van wat ik doe.

Zaina Jarif, administratiekantoor in noord holland, administratiekantoor koedijk, boekhouder, belastingaangifte

 

Administratiekantoor in Noord-Holland voor ZZP’ers en startups

Ik heb me gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP’ers en startende ondernemers. Zo weet ik als geen ander hoe je een goede administratie opzet en inricht. Wel zo fijn met de Belastingdienst die meekijkt over de schouder van veel startende ondernemers. Ik werk planmatig en nauwkeurig en houd van duidelijk en helder communiceren. Ik wil dat mijn klanten begrijpen wat ik doe met hun boekhouding. Bovendien vind ik het belangrijk om van meerwaarde te zijn voor hen. Het is dan ook altijd mogelijk om ’s avonds een afspraak te maken. Ideaal als de agenda dat op een drukke werkdag niet toelaat. Zo kunnen we rustig de tijd nemen voor uw administratie.

Deskundig met altijd de laatste kennis

Met twee decennia ervaring kunt u bij mijn administratiekantoor in Noord-Holland vertrouwen op de deskundigheid van een professional. Toch blijf ik mijn lat steeds hoger leggen. In 2019 heb ik mijn Propedeuse Finance & Control behaald aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik vind het belangrijk dat mijn kennis en vaardigheden up to date zijn. Zodat ik mijn klanten nog beter van dienst kan zijn. In dit vak is het een must om eventuele wijzigingen bij te houden.