Skip to content

Uurtarief in overleg

Flexibele boekhouder vanuit huis of op locatie

Bij (tijdelijke) drukte, vakanties of ziekte kunt u met een interim boekhouder tóch gewoon door met al uw werkzaamheden. Zo kan ik ondersteunen bij het verwerken van de in- en verkoopadministratie of de kwartaal- of jaaraangiften. Als flexibele extra kracht pas ik me snel aan binnen de organisatie en loop ik mee in de dagelijkse gang van zaken. Daarbij maken we samen afspraken over uren en tarieven.

Interim boekhouder online of op locatie

Korte of langlopende projecten, een periode van sterke groei, personeelstekorten; de redenen om een interim boekhouder in te schakelen kunnen uiteenlopen. U wilt vooral gewoon door met uw bedrijf. Met mijn jarenlange ervaring ben ik een veelzijdige en flexibele boekhouder die uw afdeling Finance tijdelijk of permanent kan komen versterken. Zo ontlast ik de andere medewerkers of vervang ik een collega die tijdelijk afwezig is. Ondertussen lopen alle belangrijke processen in uw bedrijf gewoon door, wat de financiële positie van uw bedrijf alleen maar ten goede komt. Ik kan zowel op kantoor als vanuit huis voor u werken en kan me zo volledig aanpassen aan wat uw bedrijf nodig heeft.

Kennis van zaken en systemen

In de 21e eeuw gaat bijna alles digitaal. Dat zorgt voor veel efficiëntie en gemak. Ik heb ervaring opgedaan met verschillende boekhoudpakketten en CRM-systemen, zoals SAP, Exact en Account View. Daarnaast kan ik me nieuwe systemen snel eigen maken. Uiteraard ben ik ook zeer ervaren met de programma’s van Microsoft Office. Hierdoor kan ik op locatie en op afstand snel uit de voeten met uw administratie. Nog een voordeel: als interim boekhouder ‘van buiten’ bekijk ik uw administratie met een frisse blik. Dit kan weer waardevolle inzichten opleveren waar uw organisatie van profiteert.

De interim boekhouder als extra afdeling

Niet ieder bedrijf heeft een eigen Finance afdeling. Voor kleinere ondernemingen is dit ook helemaal niet nodig. Maar het is wél nodig om de boekhouding goed op orde te hebben. Niemand zit te wachten op gedoe met jaarcijfers en aangiften. Ook hier kan ik als interim boekhouder ondersteunen. Zo ben ik een kleine afdeling op afstand of op locatie voor een aantal uren per week. Zo heeft u alles onder controle, zo heeft u wel de lusten, maar niet de lasten van een vaste medewerker. Dat zorgt voor een gevoel van rust. Wij hebben alles onder controle.

Zaina Jarif, Boekhouder voor particulieren