Skip to content

Tarief per uur of maand in overleg

Met een ervaren boekhouder bespaart u tijd en geld

ZZP administratiekantoor

Een ZZP administratiekantoor kan u veel werk uit handen nemen. Als ZZP’er is het verleidelijk om alles zelf te regelen om zo kosten te besparen. Maar juist, als u de boekhouding uitbesteed, kan het u uiteindelijk heel veel opleveren. Het is belangrijk dat u alles op orde hebt bij een eventuele controle van de Belastingdienst. Maar het voelt ook prettig als een boekhouder meekijkt rondom belastingzaken. Juist daarmee kunt u veel geld en tijd besparen.

ZZP administratiekantoor voor Belastingaangifte

De belastingaangifte is voor veel ZZP’ers een verplicht nummer dat vooral voor veel werk en stress zorgt. Als ZZP administratiekantoor kan ik u dit uit handen nemen. Zo help ik u bij het doen van de aangiften Inkomstenbelasting en BTW (Omzetbelasting). Daarnaast zorg ik ervoor dat u maximaal profiteert van aftrekposten en dat u niet teveel belasting betaalt. Bovendien hoeft u zich geen zorgen meer te maken over boetes voor het te laat betalen van afdrachten. Dat houd ik in de gaten.

ZZP boekhouder, boekhouder voor ZZP, ZZP'er

De ICP opgaaf

Wanneer u aan klanten in andere EU-landen levert, die daar dan ook BTW-aangifte moeten doen, moet u, naast uw eigen BTW-aangifte, de opgaaf intracommunautaire prestaties doen. Hierin vult u alle leveringen aan bovengenoemde klanten in en de waarde van eigen goederen die u naar een ander EU-land hebt gebracht. Dit kan behoorlijk verwarrend zijn. Als ZZP Administratiekantoor kan ik u hierbij helpen en zaken van u overnemen.

Administratie opzetten, inrichten en organiseren

Als starter is het opzetten en inrichten van de administratie een van de eerste dingen die u moet doen. Maar voor een leek kan dat een onhaalbare hindernis lijken. Juist daarom is het zo prettig als een zzp administratiekantoor dit voor u kan doen. Zo weet u zeker dat alles goed is opgebouwd en is het bijhouden een stuk eenvoudiger.

Inkoop- en verkoopadministratie

U hebt het druk met uw hoofdactiviteiten. Daarnaast bent u verplicht de boekhouding, waaronder de in- en verkoopadministratie bij te houden. Dit is meer dan alleen alle bonnetjes en facturen bewaren. Het vergt behoorlijk wat discipline van u. Hoe fijn is het, als u dit kunt uitbesteden aan een boekhouder? Ik zorg voor overzicht en inzicht. En verwerk ook de kas- en bankadministratie. Daarnaast weet ik alles over de financiële gezondheid van uw bedrijf. Zo kan ik u desgewenst bijsturen onderweg. Zo kunt u zich focussen op waar u goed in bent en doe ik dat ook.