Ga naar hoofdinhoud

Belastingaangifte in Alkmaar doet u samen met een ervaren adviseur

De belastingaangifte en al het werk dat daarbij komt kijken, is bij veel ondernemers en particulieren niet echt favoriet. Administratiekantoor Zaina Jarif helpt u bij de belastingaangifte in Alkmaar. De Belastingdienst probeert haar dienstverlening makkelijker te maken, maar voor veel ondernemers en particulieren blijft het een woud van regels en bepalingen. Ze geven braaf aan wat hun inkomsten en uitgaven zijn en krijgen vervolgens bericht over wat ze moeten betalen of wat ze terugkrijgen. En dat is het. Maar begrijpen doen ze het niet. Vindt u dat nooit vervelend? Als u niet begrijpt waarom u moet betalen en waarom het allemaal zoveel tijd kost? Daar wil ik graag bij helpen. Ik wil de belastingaangifte in Alkmaar leuker én makkelijker maken.

Belastingaangifte voor ZZP’ers

Ondernemers doen elk jaar meerdere keren belastingaangifte. Alkmaar heeft als stad van formaat natuurlijk veel ZZP’ers binnen haar stadsgrenzen. Zij willen zich het liefst bezig houden met hun eigen zaak en liever niet teveel tijd besteden aan zaken als de aangifte inkomsten- of omzetbelasting (BTW). Daarom help ik u als ZZP’er graag door de aangiften voor u te doen. In goed overleg verzamelen we de juiste gegevens, waarna ik het werk van u overneem. U weet tijdig wat u moet betalen of waar u recht op hebt. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat alle aangiften op tijd binnen zijn bij de Belastingdienst.

Ondersteuning bij de belastingaangifte van particulieren in Alkmaar

Wordt u weleens negatief verrast door blauwe enveloppen? Daar wordt niemand blij van. Ik help u graag inzicht en overzicht te krijgen in uw belastingzaken. Door de voorlopige aangifte in te dienen, weet u voor het hele jaar waar u recht op heeft en wat u moet betalen. Als ervaren boekhouder help ik u door het woud van regels met betrekking tot toeslagen en ik help u bij de jaarlijkse aangifte. Geen verrassingen, wel duidelijkheid.

Ik wil nu hulp bij mijn belastingaangifte

Schakel direct hulp in bij het invullen en indienen van de belastingaangifte.