Skip to content

Uurtarief €45,00

Extra medewerkster, indien u mij nodig heeft.

Soms is een freelance boekhouder de beste oplossing voor uw problemen. Zwangerschapsverlof, vakanties, langdurige ziekte, onverwacht drukke periodes; het zijn allemaal momenten waarop uw administratie wel wat versterking kan gebruiken. En hoe fijn is het als u dan kunt rekenen op een freelance boekhouder die snel in de materie zit, die zich makkelijk aanpast aan de bedrijfscultuur én alle lopende zaken netjes afhandelt? Dan kunt u rekenen op mijn expertise.

Een ervaren freelance boekhouder past zich naadloos aan

Ik heb ruim twintig jaar ervaring in boekhouding en alles wat daarmee te maken heeft. Zodoende fungeer ik graag als smeerolie voor uw administratie afdeling. Ik zorg ervoor dat ik altijd goed op de hoogte ben van de wet- en regelgeving en actualiteiten. Daarnaast kijk ik naar uw zaak met de frisse blik van een buitenstaander. Zo zie ik soms heel andere dingen dan de medewerkers die volop in de materie zitten. Dit kan veel voordelen opleveren voor uw bedrijf. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat ik als ervaren freelance boekhouder snel ingewerkt ben. Zo kan ik al snel van meerwaarde zijn en werk oppakken dat bleef liggen. Dat is wel zo prettig, zeker wanneer een collega plotseling is weggevallen.

Kennis van zaken en systemen

Waar bedrijven hun administratie voorheen vooral in Excel beheerden; ziet alles er nu anders uit. Er is bijna geen bedrijf dat niet gebruik maakt van een boekhoudpakket of CRM systeem. Als freelance boekhouder heb ik kennis opgedaan van en ervaring met de bekendste boekhoudpakketten, zoals SAP, Exact en Account View. En daarnaast werk ik natuurlijk al jaren met de programma’s van Microsoft Office.

De freelance boekhouder als extra afdeling

Juist als u geen eigen administratie afdeling heeft, kan een freelance boekhouder uw redding zijn. Want waarom voegt u geen ‘extra’ afdeling op afstand toe aan uw onderneming? Met een paar uur per week of per maand, bent u gegarandeerd altijd bij. Op locatie of vanuit huis kan ik eenvoudig uw boekhouding bijhouden, terwijl u altijd inzicht heeft in de huidige stand van zaken. Met een freelance boekhouder kan elke ondernemer zich de luxe van een administratie afdeling veroorloven.

Zaina Jarif, Boekhouder voor particulieren