Skip to content

Tijdelijk of permanent versterking nodig? Bel de ZZP boekhouder uit Alkmaar

Een ZZP boekhouder kan uw redding in nood zijn. Wanneer? In tijdens van onverwachte capaciteitsproblemen. Een collega die met zwangerschapsverlof gaat, wisselende bezetting door vakanties of langdurige uitval door ziekte. En wat denkt u van piekdrukte? Het zijn situaties waarbij u met uw handen in het haar zit, terwijl het werk gewoon doorgaat. Als ZZP boekhouder schiet ik u dan graag te hulp. Op korte termijn voeg ik me in uw team en pak ik het werk op dat blijf liggen. Met twintig jaar ervaring in de boekhouding help ik uw team uit de brand. En wanneer de bezetting weer als vanouds is, dan zit u nergens aan vast.

De ZZP boekhouder uit Alkmaar als extra afdeling

Heeft u geen eigen administratie afdeling, maar ligt er genoeg werk voor een boekhouder? Dan kan ik u als ZZP boekhouder versterken. Ik kan dan op vaste basis uw boekhouding bijwerken, terwijl u uw tijd kunt besteden aan andere zaken. Een ander voordeel is dat ik steeds inzicht en overzicht houd over de cijfers van uw bedrijf. Zo kunnen we tijdig bijsturen. Zo ben ik niet alleen uw administratie afdeling, maar ook uw sparringpartner.

Ook boekhouder voor particulieren

Particulieren schakelen steeds vaker een boekhouder in. Vooral rondom de aangifte inkomstenbelasting, die we allemaal in het voorjaar doen, kunnen particulieren tips en adviezen van de expert gebruiken. Als Freelance boekhouder uit Alkmaar kan ik dan snel bijspringen en even langsrijden voor advies. Desgewenst neem ik alle werkzaamheden over en verzorg ik de aangifte voor particulieren. Met twintig jaar ervaring als boekhouder weet ik van alles over zaken als het eigen woningforfait, aftrekposten en alle andere regelingen uit het belastingstelsel. Door mijn kennis en ervaring in te zetten voor een zo gunstig mogelijke aangifte voor mijn klanten, zijn beide partijen tevreden.

Ik wil nu hulp bij mijn belastingaangifte

Direct ondersteuning op de werkvloer nodig?