Skip to content

Boekhouder in Broek op Langedijk voor ZZP

Een boekhouder in Broek op Langedijk helpt ondernemers vooruit. Voor niet-boekhouders is de administratie meestal niet bepaald het meest favoriete onderdeel van het ondernemerschap. Vaak hebben ZZP’ers wel genoeg aan hun hoofd. Die administratie blijft dan liggen tot het eind van de maand of zelfs het eind van het kwartaal. Als dat zo is, heeft u dus al maanden geen duidelijk overzicht van de stand van zaken van uw bedrijf. Dan kunt achteraf zomaar voor onverwachte kosten komen te staan. Daar wordt niemand vrolijk van. Met ruim twintig jaar boekhoud ervaring heb ik me gespecialiseerd als boekhouder in Broek op Langedijk voor ZZP’ers. Het is mijn doel u overzicht te geven in uw eigen zaak.

Het begin van uw onderneming

Als (startende) ondernemer heeft u veel zaken aan uw hoofd. De productie of dienstverlening met op orde, de marketingmachine moet op stoom komen. Oh ja; en de administratie moet ook nog. Dan geeft het veel lucht als u het opzetten, ordenen en bijhouden van de administratie kunt uitbesteden aan een ervaren boekhouder uit Broek op Langedijk. Ik weet waar een goede administratie aan moet voldoen en waar u rekening mee moet houden. Een duidelijke administratie is een goede basis voor uw onderneming.

Boekhouder in Broek op Langedijk voor aangiften en de ICP opgaaf

De Belastingdienst vraagt ondernemers elk kwartaal (en soms elke maand) de aangifte omzetbelasting (BTW) te doen en jaarlijks de aangifte inkomstenbelasting. Daarnaast zijn er de ICP opgaaf en soms ook nog de aangifte loonbelasting en ga zo maar door. Als ervaren boekhouder in Broek op Langedijk vind ik het een uitdaging om ondernemers te begeleiden bij het doen van hun aangiften en opgaven. Ik kan u adviseren en bijstaan, maar ook het hele traject overnemen. Zo profiteert u maximaal van de juiste regels en betaalt u nooit meer dan nodig is.

Inkoop- en verkoop-, kas- en bankadministratie

Brengt u uw bonnetjes nog naar een boekhouder? Dat hoeft tegenwoordig echt niet meer. Er zijn talloze digitale toepassingen die het doen van de administratie veel makkelijker maken. Met mijn persoonlijke aanpak kies ik altijd voor maatwerk. Wilt u alsnog die schoenendoos met bonnetjes afgeven? Dan verwerk ik uw administratie op die manier. Uw administratie is mijn zaak. Dan kunt u zich richten op die van u.

Tijd voor actie!

Meer weten over Administratiekantoor Zaina Jarif?