Skip to content

Een boekhouder in Alkmaar vinden is nog niet zo eenvoudig. Tenminste: er zijn er genoeg, maar wie moet je nou hebben? Administratiekantoor Zaina Jarif is uw betrouwbare én heldere boekhouder. Met meer dan 20 jaar ervaring én een specialisatie op het gebied van ZZP’ers en startups, neem ik u werk én stress uit handen. Heeft u weer tijd om lekker te ondernemen.

Boekhouder in Alkmaar voor aangiften

Als ondernemer heeft u genoeg aan uw hoofd. De aangifte omzetbelasting ieder kwartaal en de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting zorgt vooral voor extra stress. ‘Heb ik de juiste gegevens bij de hand? Op welke aftrekposten heb ik eigenlijk recht? Staat alles wel goed?’ Administratiekantoor Zaina Jarif, uw boekhouder in Alkmaar, neemt het graag van u over. Of tenminste: ik voer het werk voor u uit, maar vind het belangrijk dat u betrokken bent én dat u begrijpt wat ik doe. Uiteindelijk zijn het uw cijfers en resultaten.

Ook boekhouding voor particulieren

De boekhouding is niet alleen voor ondernemers. Ook particulieren dienen hun eigen boekhouding bij te houden. En ook voor hen is de aangifte inkomstenbelasting ieder jaar weer een dingetje. Veel valt of staat met de juiste aftrekposten. Maar wat zijn ook alweer de huidige regels op dat gebied? Als betrouwbare boekhouder in Alkmaar help ik u daar graag mee. Samen nemen we alle belangrijke zaken door, ik vul de aangifte voor u in en na uw laatste check kunnen we hem indienen. Efficiënt én foutloos. Heeft u daar in ieder geval geen zorgen over.

Interim boekhouder in Alkmaar

Heeft u (tijdelijk) ondersteuning nodig op de afdeling finance of administratie? Dan is het fijn wanneer een ervaren kracht deze ondersteuning kan geven. Naast mijn werkzaamheden voor ondernemers werk ik graag als interim boekhouder voor andere bedrijven. Zo ondersteun ik hen op permanente of flexibele basis. Net wanneer het nodig is en altijd op mijn persoonlijke, grondige werkwijze. Daar worden we tenslotte allebei beter van.

Tijd voor actie!

Meer weten over Administratiekantoor Zaina Jarif?