Skip to content

Zoekt u een administratiekantoor in Koedijk? Praat eens met Zaina Jarif!

Veel ondernemers, vooral ZZP’ers hebben hun handen vol aan hun administratie. Die moet aan het eind van de maand of zelfs aan het eind van het kwartaal nog even gebeuren. Dan blijkt opeens dat bonnetjes of facturen kwijt zijn of misschien weet u zelfs niet goed waar u op moet letten. Dat kan erg vervelend zijn als het betekent dat u opeens meer moet betalen dan verwacht of als u een controle krijgt van de Belastingdienst en de boekhouding is helemaal niet op orde. Met ruim twintig jaar ervaring als boekhouder, ondersteun ik u graag met uw administratie.

Administratiekantoor in Koedijk dat de administratie inricht

Als startende ondernemer, komt er veel op u af. U bent bezig met tientallen zaken tegelijk en daar hoort ook het opzetten en inrichten van de administratie bij. Maar weet u waar u dan aan moet denken? Wat hoort allemaal bij een goede administratie? Ik help u met het opzetten, ordenen en bijhouden van uw administratie. Zo maakt uw bedrijf boekhoud technisch in ieder geval een goede start.

Inkoop- en verkoopadministratie

Bonnetjes en facturen in een schoenendoos? Tegenwoordig gaat alles digitaal, ook in mijn administratiekantoor. Maar als u liever alles voor mij bewaart, is dat natuurlijk geen probleem. Mijn dienstverlening is maatwerk. Naast de in- en verkoopadministratie, kan ik de kas- en bankadministratie voor mijn rekening nemen of u assisteren bij het bijhouden ervan.

Aangiften en opgaven

Als ervaren boekhouder kan ik u alles vertellen over de mogelijkheden en onmogelijkheden bij de aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting en de ICP opgaaf, wanneer u levert aan klanten in andere EU-landen. De belastingaangifte is altijd een uitdaging op zich. Alle gegevens moeten op de juiste plek worden ingevoerd, zodat u maximaal kunt profiteren van kortingen en regelingen, en vooral niet teveel moet betalen. Het is allemaal al ingewikkeld genoeg als ondernemer. Dan is het heel prettig als een specialist met u meekijkt, meedenkt of werk van u overneemt. Daar ben ik voor.

Tijd voor actie!

Meer weten over Administratiekantoor Zaina Jarif?